SmedeDesign i vækst og bevægelse

SmedeDesign, som i 25 år har drevet virksomhed i Gevninge, har de sidste år målrettet arbejdet hen imod større og utraditionelle opgaver.

Det er et område, hvor vi har en stærk position, og hvor arkitekter og entreprenører selv opsøger os, når de har en opgave der kræver særlig faglig fokus og tilpasning og ikke mindst fleksibilitet, siger smedemester Lars Hjorth.

SmedeDesign udfører specialopgaver, som spænder bredt; lige fra altan og trappe entrepriser til museum inventar.

 

Et nyt tankesæt

– Vi har valgt at ændre vores tankesæt fra at være en mindre lokal smedevirksomhed til at være en professionel drevet virksomhed i bevægelse, som netop og stadig baserer sig på den faglighed, der er opbygget i de 25 år, firmaet har eksisteret. Typisk kommer kunden med sin idé, hvor vi som fagfolk, sammen med kunden, videreudvikler ideen. Det koncept har især vakt interesse blandt museer, arkitekter og entreprenører, fortæller produktionsingeniør Lone Godsk.

 

Kompetencerne er på plads

– Vores mulighed for bevægelse tager særligt afsæt i vores fagligt dygtige konstruktører, smede og montører, hvor medarbejderne tager et stort personligt ansvar for opgaverne, siger Lone Godsk. Derudover har vi styrket det administrative set-up til at håndtere de større opgaver. Det betyder, at vi har kompetencerne til at dække hele processen, lige fra de første idéskitser, ingeniørberegninger, 3D-illustrationer, projektledelse og kvalitetssikring af projektet.

Ledelsesmæssigt deler Lone Godsk og Uffe Christiansen opgaverne med SmedeDesigns grundlægger, Lars Hjorth, hvor Lone er forretnings- og procesansvarlig, Uffe er PTA- og produktionsansvarlig og Lars er salg- og udviklingsansvarlig.

Selv om de større og utraditionelle smedeopgaver er i vækst, udfører SmedeDesign stadig traditionelt smedearbejde for både små og større erhvervsvirksomheder. Firmaet er bl.a. fast underleverandør af stålemner til Vestergaard Company og har et tæt samarbejde med faste entreprenører og ikke mindst andre håndværkere.

Log in with your credentials

Forgot your details?